X-y-5A astype de installatie van de kernboring
N / A
MOQ
XY-5A Spindle type core drilling rig
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SINOCOREDRILL
Certificering: CE
Hoog licht:

Hydraulic drill rig

,

core drill rigs

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Zee leveringspakket
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Op basis van gedetailleerde volgorde
Specificaties
Productomschrijving

 

X-y-5A astype de installatie van de kernboring 

 

 

1.Product beschrijving:

 

1.XY-5 is de kernboor, die met de voordelen en de kenmerken van diverse kernboren wordt geïntegreerd die in China en in het buitenland worden vervaardigd, een soort hydraulisch aangedreven, as, van de diamant-beetje de boor klein-diameterkern met vrij krachtige het boren kracht.


2.It is hoofdzakelijk geschikt voor exploratie van metaal of non-metal stevig mineraal ertsbed


3.It wordt wijd toegepast in kernboor met diamantbeetje of hard wolfram-carbide getipt beetje op het gebied van de geologie, metallurgie, kolenmijn, hydrologische en techniekboring


4.It kan ook op het gebied van oppervlakkig-streekaardolie en aardgasmijnbouw, de galerijventilatie van mijnen en de tunnelboring van de waterlossing evenals de staakboring met grote diameter van de gatenstichting worden gebruikt
 

5.The de machine is geschikt voor de techniekwerken van geneigde en verticale gatenboring


6.It is compact, rationeel, gematigd, geschikt en breed in bouw in algemene regeling in gewicht in het assembleren in waaier van omwentelingssnelheid


7.Equipped met waterrem, hxy-5 is de kernboor, met hoogte die kracht hijsen, geschikt in de remtoepassing van de laag-positielift.

X-y-5 de KERNboor, die met de voordelen en de kenmerken van diverse kernboren wordt geïntegreerd die in China en in het buitenland worden vervaardigd, is een soort hydraulisch aangedreven, as, van de diamant-beetje de boor klein-diameterkern met vrij krachtige het boren kracht

 

X-y-5 de Specificatie van de boringsmachine:

X-y-5A de KERNboor, het betere product dat op x-y-44 kernboor wordt gebaseerd en dat met de voordelen en de kenmerken van diverse kernboren wordt geïntegreerd die in China en in het buitenland worden vervaardigd, zijn een soort hydraulische gedreven, as, diamantbeetje, de kleine boor van de diameterkern met vrij krachtige het boren kracht. Het is hoofdzakelijk geschikt voor exploratie van metaal of non-metal stevig mineraal ertsbed. Het wordt wijd toegepast in kernboor met diamantbeetje of hard wolfram-carbide getipt beetje op het gebied van de geologie, metallurgie, kolenmijn, hydrologische en techniekboring. Het kan ook op het gebied van oppervlakkig-streekaardolie en aardgasmijnbouw, de ventilatie van mijnwerkingen en de tunnelboring van de waterlossing evenals de bouw van de stichtingsstapel in grote diameter worden gebruikt.

 

De machine is geschikt voor de techniekwerken van geneigde en verticale gatenboring. Het is compact, rationeel, gematigd, geschikt en breed in bouw in algemene regeling in gewicht in het assembleren in waaier van omwentelingssnelheid. Uitgerust met waterrem, met hoogte die kracht hijsen, hxy-5A de KERNboor is geschikt om in laag-positie en met de toepassing van de waterrem te werken.

 

 Het boren diepte

 9001800m

 Het boren hoek

 0-360°

 Max. torsie

 5.5kN.m

 Asslag

 500mm

 I.D van as

 93mm

 Max. het Opheffen capaciteit van as

 135kN

 Max. het Drukken kracht van as

 100kN

 Max. het Hijsen kracht

 60kN

 Macht

 55kW

 Afmetingen (L×W×H)

 3260×1300×2045mm

 Gewicht (zonder machtseenheid)

 3100kg

 

 

2. Ongeveer ons

 

Wij zijn één van de belangrijke fabrikanten van de boringsinstallaties van de diamantkern in China,

 

Wij produceren en leveren astype de boringsinstallaties van de diamantkern en alle hydraulische installaties van de kernboring met de het boren capaciteit van 100 meters aan 4200meters, modderpompen en andere verwante boringshulpmiddelen kunnen ook worden geleverd.

 

Wij heten over de hele wereld warm cliënten van welkom om ons voor om het even welk onderzoek te contacteren, en wij zullen ons beste proberen om de professionele dienst te verlenen om u tevreden te stellen.

 

3. De dienst

 

Het verschepen de tijd hangt van de bestemming af.

Nadat wij de goederen verschepen, zullen wij u de het verschepen informatie, evenals het volgen details met de elektronische post versturen.

De goederen zullen door de redelijkste manier voor levering worden geleverd.

 

 4.Warranty en de Naverkoopdiensten:

 

1.  Elk van onze boringsinstallaties worden verstrekt garantieperiode en de naverkoopdiensten, pls contacteren ons voor details.

 

2.  Wij bieden lifer-lange technische ondersteuning aan ons boormateriaal aan, alstublieft ons vrij contacteren als u om het even welke vraag aan ons boormateriaal hebt u ontving, zullen wij u vertellen hoe te om het probleem per e-mail of telefoon op te lossen. 

 

5.Feedback:

 

1. Daarom uw koppel is uiterst belangrijk voor ons terug, gelieve weg te gaan goed terugkoppelen aan ons als u met onze goederen en dienst tevreden wordt

 

2. Wij geven om onze getaxeerde klanten, en zullen altijd proberen om u te helpen

 

6. Productmening

 

X-y-5A astype de installatie van de kernboring 0

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Yuan Qi
Tel. : +86-13912498528
Fax : 86-510-82752846
Resterend aantal tekens(20/3000)