Thuis

Sinocoredrill Group Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van het de Exploratiemateriaal van Jiangsusinocoredrill, Ltd is een belangrijke Chinese fabrikant die zich in mineraal exploratie boormateriaal specialiseren in zaken aangezien 2008.Through geweest de nauwe samenwerking met klanten en partners, Sinocoredrill ononderbroken innovatie voor het bereiken van zijn doel van superieure productiviteit maakt. Ten gevolge van concurrerende tarifering van onze producten de uitstekende prestaties en de zeer, minimaliseerden wij met succes de boringskosten van onze elke klant per meter. wij hebben kwistige ontwerpen met de rang van de reekskwaliteit en uitdrukkelijk, is onze prijs zeer concurrerende oorzaak wij manufactory zijn.

     

Wij hebben de certificatie van het kwaliteitssysteem van GB/T19001-2008/IS9001 overgegaan: 2008. Ons bedrijf heeft ook de eer zoals Product het Van uitstekende kwaliteit van Jiangsu en Jiangsu-Contractnaleving en Creditworthy-Bedrijf gewonnen. Als Chinese Hulpmiddelen Manufactory van Specialistenof geological exploration en Leverancier, wordt ons bedrijf opgericht met het harde werk van onze werknemers vele jaren. Ons bedrijf heeft zich tot een professionele fabrikant van het boren van materiaal en hulpmiddelen, zoals HDD (geen-graaf) boorstaaf, de staaf van de Telefoonlijnboring en hulpmiddelen, divers van doordrongen en geplaatst diamant kernbeetje, die shell met de automatische productielijn uitboren ontwikkeld.

 

 

Ons bedrijf is hoofdzakelijk bezig geweest met de productie van van de de telefoonlijnkern van B /N /H /P WL de hulpmiddelen van de het vatboring, boorstaaf, voorbijgeschoten assemblage, het beetje van de diamantkern, die shell, de volledige hydraulische installatie van de kernboring en modderpomp voor cliënten in binnen- en buitenland uitboren allebei.

 

Met de ervaring van vele jaren in de productie en de verkoop evenals sterke technische capaciteit, heeft ons bedrijf het merk van uitstekende kwaliteit van SINOCOREDRILL van ganser harte, met inbegrip van de geavanceerde CNC draaibank, CNC machinaal bewerkend centrum en CNC sinterend diamantbeetje en ruimerapparaat aangeboden. Met een marketing netwerk die China omvatten, heeft ons bedrijf met hoogste prioriteit aan de kwaliteit gegeven en ook bij de markt gericht.

 

Door zich aan het concept de kwaliteit en de dienst vast te klampen die opperst zijn, heeft ons bedrijf opstelling een positief bedrijfbeeld en won de brede toejuiching van onze cliënten. om betere producten en de diensten aan te bieden evenals aan het groeiende vereiste van de markt te voldoen aan de laagste kosten, heeft ons bedrijf grote inspanningen om nieuw product te ontwikkelen en te vernieuwen de technologie geleverd. Wij hebben ook oprecht die oude en nieuwscliënten welkom geheten om ons bij ons aan te sluiten.

 

 

 

 

China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 


 

 

 

 

China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 7

China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 8

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

ONGEVEER DE V.S.:

 

▲ Sinocoredrill is één van de professionele fabrikanten in China dat in de boringshulpmiddelen van de kernexploratie, beetjes, staven en installaties gespecialiseerd is.

▲ Door innovatieve producten en de dienst, heeft Sinocoredrill zijn klanten de duurzame ontwikkelde oplossingen gebracht die hun productiviteit kunnen verbeteren. En door de nauwe samenwerking met klanten en partners, maakt Sinocoredrill ononderbroken innovatie voor het bereiken van zijn doel van superieure productiviteit.

▲ Sinocoredrill, die in 2008 werd opgericht, wordt gevestigd in Wuxi, Jiangsu. 
 

 

 

 

 

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Sinocoredrill

Aantal werknemers : 80~150

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Certificaten China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Certificaten China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Certificaten China Sinocoredrill Group Co.,Ltd Certificaten