Duurzame Vrachtwagen Opgezette de Boringsinstallaties van de Waterput, de Boringsmachine van de Waterput
1 set
MOQ
USD
Prijs
Durable Truck Mounted Water Well Drilling Rigs , Water Well Drilling Machine
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SINOCOREDRILL
Certificering: CE ISO
Modelnummer: Ydl-300
Hoog licht:

water well drill rig

,

water borehole Drilling Rig

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: ZEEWAARDIG LEVERINGSpakket
Levertijd: 20 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 20 sets per maand
Specificaties
boordiameter: Φ150-Φ400mm
Het boren Diepte: 300 m
Pas aan rotshardheid aan: F=6-20
Werkdruk: 1.2-4MPa
Luchtconsumptie: 16-50m3/min
Machts hoofdmaximumkoppel: 13900Nm (17MPa)
Macht hoofd maximum het opheffen kracht: 25t
Machts hoofd maximumdruk: 12.8t
De onder druk gezette slag van de liftcilinder: 850mm
Machts hoofd maximumslag: 1700mm
Mast maximumneiging: -5~90°
Minimumgrondontruiming: 450mm
De capaciteit van het hulpmiddelbroodje: 50 M
Het lopen snelheid: 1.5km/h
Het beklimmen van Hoek: 25°
Productomschrijving

 
De de Boringsinstallatie van de waterput van het Boren Diepte 300 meet Spoor Opgezet met 150mm400mm Boordiameter
Ydl-300DX de volledige hydraulische multifunctionele boringsinstallatie is een nieuw type van hoog rendement, energy-saving en multifunctionele volledig-hydraulische aandrijving en installatie van de machts de hoofd multifunctionele boring. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor bouwwerkzaamheid in tunnels, tunnels en metro's. Het is ook geschikt om boringsputten te boren, controlerend putten, de geothermische bouw van het airconditioningsgat, nationale defensietechniek, anti-drijft ankers, kabel-gebleven ankers, hoge druk roterend uitwerpen, enz. het is ook geschikt voor waterkrachtprojecten, spoorwegen, wegen, stedelijke stichtingen, enz.-bouw van het groot-Openings de verticale gat in grondtechniek; het voegen van versterkingsgat; klein stapelgat; micro- stapel. De installatie kan met een verscheidenheid van processen, zoals de pneumatische boring van de beneden-de-gatenhamer, de boring van het luchtschuim, omgekeerde de omloopboring van de gaslift, lange avegaarboring, de boring van de modderomloop, zonderlinge hielboring, en boring worden uitgerust. De boring van het wielbeetje, hydraulische hamerboring, enz.
De installatie is uitgerust met een hoog-torsie hydraulische motor voor omwenteling, cilindervordering en het opheffen capaciteit. Het is uitgerust met hydraulische hulpmiddelen om arbeidsintensiteit te hijsen en te verminderen. Het machtshoofd heeft veelvoudige snelheden om het boorgat breder te maken.
 
Hoofdeigenschap:
1. De boringsinstallatie heeft sterke het boren capaciteit, brede toepassingswaaier, snelle het boren snelheid, sterke capaciteit om ongevallen en hoge boringsefficiency te behandelen.
2. Het machtshoofd van de installatie kan mechanisch en hydraulisch dubbel- wordenverplaatst. Geschikt voor een verscheidenheid van het boren methodes zoals beneden-de-gatenhamer, hielpijp, volledig omhulsel en legeringsomwenteling.
3. Twee grote oliecilinders op de mast hebben een het opheffen kracht van 25 ton. Zonderling kan voor het trekken van het omhulsel worden gebruikt wanneer het boren, en het kan ook voor kleine niet-uitgravingsbouw worden gebruikt.
4. De installatie keurt interne en externe telescopische masten goed. op tunnels, tunnels en metrobouw worden toegepast, wordt de machts hoofdslag verkort aan 1,7 meters, en één boor kan voor de pijpverrichting van de 1,5 meterboor worden gebruikt.
5. De belangrijkste schacht keurt een telescopisch buffermechanisme goed, dat het boringshulpmiddel kan effectief beschermen, en tegelijkertijd de draad van de boorpijp tegen wordt beschadigd beschermen wanneer de sluiting shackled is.
6. De boringsmachine is uitgerust met een hydraulische het vastklemmen sluiting (ф60-ф219) op het openingsapparaat, dat automatisch de hulptijd vermindert en de arbeidsintensiteit vermindert. De opening is uitgerust met het leiden apparaten om de boring stabieler en betrouwbaar te maken.
7. De installatie wordt geladen op de kruippakjechassis om de gehele machine te maken verschuiven en lopen is sneller en geschikter. De gebruikers kunnen ijzerspoor of techniek rubberspoor kiezen, kwetst het techniek rubberspoor niet de grond, maar ook kan in de stad werken.
8. De belangrijkste onderdelen van het hydraulische systeem van de boringsinstallatie worden in binnen- en buitenland gemaakt van beroemde producten, die de prestaties van de gehele machine stabiel en betrouwbaar maakt en een lange levensduur heeft.
9. De boringsinstallatie kan op een verscheidenheid van het boren methodes worden toegepast: de boring van de luchtdth hamer, volledige het omhulselboring van de modderomloop, luchtdth hamer en pijpboring, de boring van het rolbeetje, hoge druk het spinnen verrichting, enz.
10. De mast is uitgerust met hulpmiddel het hijsen (1,5 ton het opheffen kracht), die voor het opheffen van de boorpijp en andere hulpmiddelen geschikt is.
11. De boringsinstallatie heeft een hoog-positie roterend platform, dat de boringsmachine tijdens bouw flexibeler maakt.
12. De gebruiker kan de motor of de dieselmotor als macht van de installatie selecteren.
13, de gebruiker kunnen de telescopische mast van diverse slagen volgens hun eigen behoeften aanpassen.
Toepassingsgebied:
Hoofdzakelijk geschikt voor high-rise stapelen de gebouwen, de bruggen, de geologische mijnen, de havens, de dammen en andere stichting boring op.
Technische Parameters:
Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor bouwwerkzaamheid in tunnels, tunnels en metro's. Het is ook geschikt om boringsputten te boren, controlerend putten, de geothermische bouw van het airconditioningsgat, nationale defensietechniek, anti-drijft ankers, kabel-gebleven ankers, hoge druk roterend uitwerpen, enz. het is ook geschikt voor waterkrachtprojecten, spoorwegen, wegen, stedelijke stichtingen, enz.-bouw van het groot-Openings de verticale gat in grondtechniek; het voegen van versterkingsgat; klein stapelgat; micro- stapel. De installatie kan met een verscheidenheid van processen, zoals de pneumatische boring van de beneden-de-gatenhamer, de boring van het luchtschuim, omgekeerde de omloopboring van de gaslift, lange avegaarboring, de boring van de modderomloop, zonderlinge hielboring, en boring worden uitgerust. De boring van het wielbeetje, hydraulische hamerboring, enz.
 

Het boren van diameterΦ150-Φ400mm
Het boren diepte300m
Pas aan rotshardheid aanf=6-20
Werkdruk1.2-4MPa
Luchtconsumptie16-50m3/min
Snelheid van de machts de hoofdomwenteling0 ~ 25r/min (stepless snelheidsregelgeving), 4, 9, 12, 14, 19, 24, 25, 28, 38, 48, 50, 63, 76, 101, 127r/min 0 aan 39r/min (stepless snelheidsregelgeving), 6, 14, 18, 22, 30, 37, 39, 44, 59, 75, 78, 99, 119, 159, 200r/min
Machts hoofdmaximumkoppel13900Nm (17MPa) 10000Nm (17MPa)
Macht hoofd maximum het opheffen kracht25T
verhogingssnelheid3, 3,74, 7,54, 15,08, 18,1, 21.84m/min (snel)
Machts hoofd maximumdruk12.8T
Onder druk zettensnelheid0-5.9m/min (stepless snelheidsregelgeving); 5.9, 7.34, 14.78, 29.57, 42.83m/min (snel)
De onder druk gezette slag van de liftcilinder3500mm
Machts hoofd maximumslag7000mm
De slag van de aandrijvingsaandrijving1500mm
Mast maximumneiging-5~90°
Minimumgrondontruiming360mm
Hulpmiddel die lift hijsen1.5T
Hulpmiddel die snelheid hijsen20m/min
Hulpmiddel die de diameter van de draadkabel hijsen10mm
De capaciteit van het hulpmiddelbroodje50m
MachineomwentelingHandomwenteling van de gehele machine, het plaatsen speld het plaatsen
Het lopen snelheid1.5km/h
Het beklimmen van hoek25°
elektrische motor55+18.5KW
Afmetingen (de hoogte van de lengte× breedte ×)6800 × 2100 × 2750 (vervoerstatus)
gewicht10000kg

Duurzame Vrachtwagen Opgezette de Boringsinstallaties van de Waterput, de Boringsmachine van de Waterput 0 
Duurzame Vrachtwagen Opgezette de Boringsinstallaties van de Waterput, de Boringsmachine van de Waterput 1Duurzame Vrachtwagen Opgezette de Boringsinstallaties van de Waterput, de Boringsmachine van de Waterput 2Duurzame Vrachtwagen Opgezette de Boringsinstallaties van de Waterput, de Boringsmachine van de Waterput 3
 

Duurzame Vrachtwagen Opgezette de Boringsinstallaties van de Waterput, de Boringsmachine van de Waterput 4
Q: Bent u handelsmaatschappij of fabrikant?
A: Wij zijn een gespecialiseerde fabrikant.
 
Q: Hoe lang is uw levertijd?
A: Over het algemeen is het 5-10 dagen als de goederen in voorraad zijn. of het is 15-20 dagen als de goederen niet in voorraad zijn, is het volgens hoeveelheid.
 
Q: Wat is uw betalingsvoorwaarden?
A: Payment=1000USD<>, 30% T/T vooraf, saldo vóór verzending.
T/T, L/C, Western Union.
 
Q: Wat zijn uw hoofdproducten, en gebruikt voor?
A: Onze producten omvatten kernbeetje, PDC-beetje, die shell, kernvat, omhulsel, boorstaaf, boorinstallatie en andere boordelen uitboren.
Zij worden gebruikt voor minerale exploratie, geologische boring, geotechnische techniek en grondbemonstering.
Q: Hoe ongeveer de leveringstermijnen?
A: Min. ordehoeveelheid: 1 stuk. Vervoer: Door DHL/TNT/Fedex druk, lucht, overzees, trein uit.
Q: Hoe ongeveer korting?
A: De prijs is gebaseerd op producten en ordehoeveelheid.
Q: Keurt u steekproeforde goed?
A: Ja zeker alstublieft om ons voor details te contacteren.
Q: Hoe ongeveer uw naverkoopdienst?
A: Aangezien een fabrikant, wij aanbieden bevorder technologiesteun voor alle problemen en vragen. Bovendien, wij keuren goederenterugkeer goed of vervangen voor kwaliteitsprobleem.
Q: Waar wordt uw fabriek binnen gevestigd?
A: Onze fabriek wordt gevestigd in Jiangyin-stad, Jiangsu-provincie, China.
Q: Hoe controleert uw bedrijf de kwaliteit?
A: Kwaliteit eerst. Om hoogte te waarborgen - de kwaliteit voor onze producten, Sinocoredrill maakt gewoonlijk een ernstige inspectie voor alle producten en grondstoffen in strikte procedure

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Yuan Qi
Tel. : +86-13912498528
Fax : 86-510-82752846
Resterend aantal tekens(20/3000)