De materialen van de leverings anti-Epidemie

April 16, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De materialen van de leverings anti-Epidemie
Aangezien de huidige uitbarsting van de Coronavirus-Ziekte (covid-19) zich blijft ontwikkelen om de verspreiding van nieuwe coronavirus van 2019 te vechten, bieden wij nu de persoonlijke beschermende Maskers van het productengezicht, de beschermende kleding, de isolatiekleding en de ademhalingsapparaten aan.

Wij hebben ervaring, materiaal en het vechten geest in het bestrijden van het. niet paniek, zijn wij met u. De prijs kan worden besproken, kan de ervaring worden gedeeld, kunnen wij uw vrienden zijn! Wij wensen u en uw familie, oprecht uw collega's en vrienden al goede gezondheid!
 
laatste bedrijfsnieuws over De materialen van de leverings anti-Epidemie  0laatste bedrijfsnieuws over De materialen van de leverings anti-Epidemie  1laatste bedrijfsnieuws over De materialen van de leverings anti-Epidemie  2laatste bedrijfsnieuws over De materialen van de leverings anti-Epidemie  3laatste bedrijfsnieuws over De materialen van de leverings anti-Epidemie  4laatste bedrijfsnieuws over De materialen van de leverings anti-Epidemie  5
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Yuan Qi
Tel. : +86-13912498528
Fax : 86-510-82752846
Resterend aantal tekens(20/3000)